Park Lane
Kungsportsavenyn 36
411 36 Göteborg

Mingel: 650 gäster
Sittande middag: 275 gäster
Biosittning: 350 gäster

Längst upp på Göteborgs paradgata Avenyn finns klassiska Park Lane. På Park Lane gör vi arrangemang för stora som små grupper, företag som privata tillställningar. Lokalen passar utmärkt för kundevent, kick-off, middagar, personalfest, konsert, seminarium, galor, produktlanseringar och shower.

Park Lane är fullt utrustad med ett komplett ljud- och ljussystem, två stora projektordukar, scen och loge. Förutom en unik lokal med all tänkbar teknik, stor scen och ypperliga exponeringsytor så har vi stans härligaste personal.

Boka Park Lane med abonnerad showföreställning. Våra artister och vårt husband underhåller från scenen med show och humor. Artisterna agerar utmärkta konferencierer och vi anpassar kvällen efter era önskemål. Avnjut en trerätters meny med tillhörande dryck komponerad av köksmästaren på Elite Hotel.


Bankettsalen - Elite Park Avenue
Kungsportsavenyn 36
411 36 Göteborg

Mingel: 1000 gäster
Sittande middag: 600 gäster
Biosittning: 600 gäster

Vi har ett nära samarbete med Elite Park Avenue Hotel. I Bankettsalen arrangerar vi fester och middagar efter önskemål. Bankettsalen lämpar sig för arrangemang för stora sällskap. Lokalen är rymlig och ljus, har en stor scen och en mysig bar som vetter mot Lorensbergsparken.

Park Lane Event bokar artister, konferencierer och liveband, vi har kontakter i alla prisklasser. Lägg där till mat och dryck i toppklass för en oförglömlig helkväll. När middagen är över i Bankettsalen tar ni trapporna ner till Park Lanes nattklubb där natten fortsätter.

Toppa ert event med övernattning och konferens på Elite Park Avenue Hotel. Dagen efter er arrangemang står Göteborgs härligaste hotellfrukost uppdukad för er. Bankettsalen finns tillgängligt att abonnera för så väl företag som privata sällskap.


Bakfickan Lorensbergsparken
Sophus Peterséns Backe
412 53 Göteborg

Mingel: 60 gäster
Sittande middag: 35 gäster
Biosittning: -

Abonnera matbaren i Lorensbergsparken.

Vårt fokus ligger på fräscha drinkar på frukter och bär. friska maträtter där enkelhet och smak står i centrum. Vi arbetar med hållbara och ekologiska råvaror. vinlistan pratar ett modernt språk och det finns öl från stora som små producenter. till drycken passar våra inläggningar, lagrade ostar och chark. målsättningen är att du skall äta dig mätt på goda smaker snarare än stora portioner. välkommen!

Njut av den lummiga lorensbergsparken som breder ut sig utanför panoramafönstren bara ett stenkast från  avenyn. framåt kvällstimmarna blir vår bar ett stimmigt vattenhål för artister, teaterbesökare, avenygäster och allehanda nöjesälskare då vi låter musiken tala för sig. vi spelar hits från förr och nu, allt från abba till avicii! när stämningen är på topp plockar vi fram rökmaskinerna och såpbubblorna.

Missa inte discotoaletten, världens minsta chambre separée, bollhavet och zinkbaren


Artistlogen Park Lane

Chambree Separée: 6-14 personer
 

Boka artisternas loge, en unik miljö för unika tillfällen. Sitt bakom scenen i er egen loge tillsammns med artisternas kläder och sminklådor. Låna glitterhattar och paljettkostymer, gitarrer och tamburiner. Komponera kvällen med er egen servitör som fixar en egen meny och ert eget discosoundtrack.

Passar perfekt för en födelsedagsfest, möhippa eller privat mindre rolig tillställning.
Logen kan endast bokas då artisterna inte showar :D

Ring oss så kollar vi på ett upplägg som passar för er!