ETT URVAL AV NÖJDA KUNDER


Frölunda HC bjöd i december våra största partners, spelare, ledare och anställda på Julbanket på Elite Park Avenue i deras festvåning. Det blev en mycket lyckad kväll där mat, dryck & underhållning var förstklassig!
— Robert Jonsson - Frölunda Hockey Club
Park Lane Show stod för underhållningen på vår årliga Vattenstämma på Svenska Mässan i Göteborg 2016, och för det är vi mycket glada. Deras fantastiska sång- och dansnummer fick de nära 700 närvarande att sluta upp i allsång och dans. Att Ingvar Oldsberg var konferencier för kvällen passade utmärkt och man märkte att han trivdes i sin hemstad Göteborg. Kvällen kunde knappast blivit mer lyckad och vi är mycket nöjda!
— Jesper Johansson - Vattenstämman 2016
Vi tackar Park Lane för en fantastisk helkväll med god mat, dryck och en grym 80-tals show. Tack också för en otroligt fin personlig service. Verkligen en energiboost för vårt team
— Therese Persson - SATS
God mat och dryck tillsammans med energin och glädjen i showen resulterade i en sällsynt lyckad KickOff.
— Glenny Särnström - Willys
Vi var mycket nöjda med proffsigt genomförande från början till slut. Toppenservice i varje moment, god mat och glimrande underhållning.
— Fia Schmidt Bergström - HiQ
Totalt för alla tre kvällar gäller en fantastiskt fin service från alla i er personal samt väldigt bra och god mat. Det är inte ofta vi haft sånt bra drag på våra kundkvällar.
— Björn Sandberg - ABB
Park Lane gjorde vårt 75 års jubileum till en riktig succé. Suveränt bra mat, service och underhållning – ett helhetskoncept som passade Riksbyggen perfekt!
— Johan Leissner - Riksbyggen